بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

داوران بخش پوستر سوگواره هنر عاشورایی معرفی شدند

داوران بخش پوستر چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی معرفی شدند.

تاریخ ارسال : 1401/8/22

به گزارش چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی احمد آقاقلی‌زاده، علی وزیریان و سید حمید شریفی آل هاشم ارزیابی آثار بخش پوستر سوگواره هنر عاشورایی را برعهده خواهند داشت.

  سید حمید شریفی آل هاشم کارشناس نقاشی دانشکده هنرهای زیبای تهران و کارشناس ارشد ارتباط تصویری دانشگاه تربیت مدرس است که در زمینه تصویرسازی نشریات، کاریکاتور، حجم‌سازی و طراحی صحنه سالها فعالیت کرده است. وی علاوه بر اینکه دبیر چندین نمایشگاه و دوسالانه هنری بوده، در شورای تخصصی و داوری جشنواره‌ها و دوسالانه‌های هنری نیز عضویت داشته و مدیریت هنری نشریات، مراکز انتشاراتی مختلف و مراکز فرهنگی و هنری از جمله مجلات رشد، کانون پرورش فکری، حوزه هنری و... را برعهده داشته است. آل هاشم در بیش از یکصد نمایشگاه جمعی داخی و خارجی حضور داشته و علاوه بر تدریس در دانشگاه، جوایز متعددی از بینال‌ها و جشنواره‌های داخلی و خارجی را کسب کرده است.

 

احمد آقاقلیزاده کارشناس ارشد ارتباط تصویری و کارشناس گرافیک از دانشگاه تهران است.

 

از جمله فعالیت‌های این هنرمند می‌توان به تآلیف گرافیک سیاسی جهان (فصلنامه هنرهای تجسمی)، برپایی 4 نمایشگاه انفرادی و شرکت در 32 نمایشگاه جمعی در داخل و خارج از کشور اشاره کرد.

 

آقا قلی‌زاده عضو مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و مدیر گروه گرافیک مرکز هنرهای تجسمی بوده و در آثار نمایشگاه تجربی نقاشی و گرافیک و جشنواره هنر جوان و سوگواره هنر عاشورایی را داوری کرده است. وی همچنین دبیر هنری دومین وپنجمین سوگواره پوسترهای عاشورایی نیز بوده و در کارنامه خود افتخاراتی چون لوح زرین و دیپلم افتخار از مجتمع هنر و ادبیات، دیپلم افتخار نمایشگاه گرافیک تهران و لوح تقدیر «حماسه هنر» از حوزه هنری را ثبت کرده است. وی در طول سالها فعالیت به عنوان برنده بی‌ینال گرافیک تهران، برگزیده جشنواره فرهنگی هنری مهر، برنده جایزه ویژه مسابقات جهانی پوستر مسکو، برنده جایزه اول بی‌ینال پوستر جهان اسلام معرفی شده است.

 

علی وزیریان (زاده ۱۳۳۹ تهران) فارغ‌التحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و دارای نشان درجه یک هنری معادل دکتری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران است. علی وزیریان در سال ۱۳۸۲ با ساختن فیلم نیمه بلند «باز باران» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیت سینمایی‌اش را آغاز کرد و از آن پس فیلمسازی را به صورت جدی به فعالیت‌های هنری‌اش افزود.

 

وی در بسیاری از رویدادهای هنری و همچنین سینمایی به عنوان داور حضور داشته که از جمله آن می‌توان به داوری وی در بخش بین‌الملل جشنواره فیلم‌های مذهبی ایتالیا در سال ۲۰۰۹، داوری در شانزدهمین جشنواره جهانی فیلم‌های کودک و نوجوان هند فیل طلایی بایگانی شده در ۲۱ مه ۲۰۱۴ توسط Wayback Machine، داوری جشنواره سیما در سال ۱۳۸۲و داوری در دوره‌های چهاردهم، بیست و پنجم و سی و یکمین و سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر و جشنواره بین‌المللی فیلم کودک CMS در لاکنو هند و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر در سال ۱۳۹۰ اشاره کرد.

 

وی که بنیانگذار نمایشگاه سالانه تایپوگرافی پوستر با عنوان «اسماء الحسنی» نیز است، در طی 4 دهه فعالیت هنری در زمینه طراحی گرافیک، موفق به دریافت جوایز معتبر جهانی شده است.

 

طراحی لوگوی روزنامه‌ی «جام جم»، نشانه‌ی بی‌ینال نقاشی ایران، نشانه‌ی فرهنگسرای نیاوران و همچنین نشانه فستیوال بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان و طراحی پروانه زرین این جشنواره از جمله آثار ماندگار او در زمینه‌ی طراحی گرافیک و دیزاین است.

 

وی که جزء طراحان برگزیده بین‌المللی Ideas on Design در سال ۲۰۱۰ ملبورن بوده جایزه ویژه هیئت داوران رویداد‌هایی چون جشنواره فیلم هیوستون آمریکا ۲۰۰۵، جایزه ویژه گلوبال زوم جشنواره فیلم «سیاتل»، جایزه فیل نقره‌ای از جشنواره فیلم های کودک و نوجوان هند، جایزه بزرگ جشنواره فیلم‌های مذهبی ایتالیا با عنوان «روح ایمان»، جایزه ویژه هیئت داوران تورنتو با عنوان دون تونینو بلو در سال ۲۰۰۷ میلادی برای فیلم «خدا نزدیک است»، جایزه ویژه هیئت داوران تورنتو با عنوان دون تونینو بلو در سال ۲۰۰۸ میلادی برای فیلم «یک وجب از آسمان»، جایزه جشنواره سینمای ارتدکس مسکو با عنوان «میتینگ»، جایزه پروانه زرین از هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در سال ۱۳۸۲ برای فیلم «باز باران»، دیپلم افتخار بخش فیلم‌های اول بیست و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر برای فیلم «خدا نزدیک است»، جایزه پروانه زرین از فستیوال بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان همدان، را از آن خود کرده است.

گفتنی است، چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی در قالب 5 بخش پوستر و تایپوگرافی، نقاشی (دیجیتال و کلاسیک)، نقاشیخط، پرچم و کتیبه و پی‌نما برگزار خواهد شد. همچنین لازم به یادآوری است که مهلت ارسال آثار تا 25 آبان ماه تمدید شده است.