بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

آیین اختتامیه نخستین جشنواره «ترافیك و گرافیك» با معرفی برگزیدگان جشنواره برگزار شد

تاریخ ارسال : 1396/02/19

آیین اختتامیه نخستین جشنواره «ترافیك و گرافیك» كه از سوی حوزه هنری با همكاری سازمان حمل و نقل ترافیك شهرداری تهران در سال گذشته كار خود را آغاز كرده بود، در حوزه هنری برگزار شد.

به گزارش موسسه سپهر سوره هنر، آیین اختتامیه نخستین جشنواره «ترافیك و گرافیك» كه از سوی حوزه هنری با همكاری سازمان حمل و نقل ترافیك شهرداری تهران در سال گذشته كار خود را آغاز كرده بود، در حوزه هنری با حضور محسن مومنی‌شریف رئیس حوزه هنری و مازیار حسینی معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران برگزار شد.

محسن مومنی‌شریف در اختتامیه اولین جشنواره «ترافیك و گرافیك» ضمن تبریك به مناسبت آغاز اعیاد شعبانیه گفت: از هنرمندانی كه ذوق، اندیشه و هنر خود را برای ارتقای فرهنگ كشور قرار داده‌اند و در این رویداد فرهنگی هنری شركت كردند تشكر می‌كنم. ان‌شاءالله با فعالیت‌های هنری این عزیزان یكی از نارسایی‌های فرهنگی‌مان بهبود یابد.

وی در ادامه گفت: كشور ما دارای زیبایی‌های بسیار و فرهنگ ارجمندی است. اما متاسفانه در فرهنگ زندگی شهری، شرایط و امكانات جدیدی كه در دنیا شكل گرفته و كشور ما نیز از آن مستثنی نیست، عقب مانده‌ایم كه از جمله آن ها، فرهنگ ترافیك و رانندگی است. با اینكه فعالیت بسیاری از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی و شهرداری در این زمینه صورت می‌گیرد، اما بیشتر اوقات شاهد تخلف و عدم رعایت قانون از سوی شهروندان در حوزۀ ترافیك و حمل و نقل شهری می‌شویم.

رئیس حوزه هنری در پایان از بهبود فرهنگ ترافیك كشور ابراز امیدواری كرد و افزود: ان شاءالله با تلاش‌های هنرمندان خوش ذوق كشورمان و با یك عظم عمومی این آسیب‌ها بهبود یابد. از همه دوستان، مسئولین و سازمان‌هایی كه برای برگزاری این جشنواره تلاش كردند قدردانی می‌كنم.

شیوه رانندگی مردم نشانگر فرهنگ جامعه است
مازیار حسینی، معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران، در ادامه برنامه ضمن قدردانی از حوزه هنری به سبب همكاری و تلاش‌هایش در یاری رساندن به این مجموعه در برگزاری جشنواره «ترافیك و گرافیك» گفت: من عاشق كتاب و كتاب‌خوانی هستم. وقتی حرف از جامعه هنری به میان می‌آید، مطمئناً با یك جامعه اهل كتاب و مطالعه روبه‌رو هستیم. با این تفاسیر، هنرمندان توانایی بسیاری در بهبود فرهنگ هر كشور دارند.

وی ادامه داد: در كار و هدفی كه در نظر داریم، «یك دست صدا ندارد» و این جمله از گذشته‌های دور مثال زدنی است. همه باید دست در دست هم بگذاریم تا برای فرهنگ ترافیك و حمل و نقل شهری‌مان كاری تاثیرگذار انجام دهیم.

حسینی در ادامه گفت: فرهنگ ترافیك و شیوه رانندگی مردم در هر جامعه‌ای، نمایش دهنده و معرف تمام فرهنگ آن جامعه است. یعنی اگر ما به سرزمینی كه اطلاعاتی از پیشینه و تاریخ آن نداریم وارد شویم، اولین نكته‌ای كه جلب توجه خواهد كرد، فرهنگ رانندگی آن‌ها است. با اینكه ممكن است فرهنگ و تمدن غنی داشته باشند. با این شرایط تصور ما از آنجا، سرزمینی بی فرهنگ است.

وی افزود: شرایط ترافیكی به گونه‌ای است كه بیش از هر نوع زیرساخت و مهندسی، به كار فرهنگی و آموزشی نیازمند است. ما معتقد هستیم كه با زبان هنر می‌توانیم بسیاری از مشكلات فرهنگی را برطرف كنیم. به موجب همین تفكر ما از دوستان‌مان در حوزه هنری درخواست یاری كردیم.

چاره ای جز استفاده از هنر نداریم

حسینی با اشاره به  اهمیت تئاتر در فرهنگ هر كشور گفت: یكی از هنرهایی كه توان و انرژی بسیاری در برقراری ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی دارد، هنر تئاتر است. در درجه اول برای هر بیننده‌ای تئاتر جذاب است. به‌ویژه عموم مردم كه سابقه برخورد با این هنر را آنچنان ندارند. در ادامه آن، هنرمندان تئاتر افراد با مطالعه و باسوادی هستند. همچنین با ادبیات كاملاً آشنا و چگونگی متأثر ساختنن مخاطب خود را بهتر می‌دانند. این موارد دست به دست، اتفاقی ارزشمند و موثری در فرهنگ كشور را رقم می‌زنند.

معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران افزود: به امید روزی كه تئاتر به عنوان یك هنر فرهنگ‌ساز در اختیار همه طیف‌های جامعه قرار گیرد. در حال حاضر تئاتر بیشتر در دسترس و میزبان خواص است. در صورتی كه تئاتر از گذشته‌های دور، مثل نمایش‌های روحوضی، یك هنر كاملاً مردمی بوده است.

وی ادامه داد: هدف ما از برگزاری این رویداد فرهنگی هنری و دخالت دادن مستقیم تئاتر در آن، غیر از فرهنگ‌سازی در حوزه ترافیك، حمایت از تئاتر و هنرمندان تئاتر كشور نیز بوده است. امروزه ما در مجموعه پلیس، چاره‌ای جز استفاده از هنر در برطرف ساختن مشكلات فرهنگی نداریم.

حسینی ضمن تقدیر و تشكر از حوزه هنری در این رویداد فرهنگی هنری گفت: ان شاءالله با ادامه همكاری‌ها و همیاری‌های حوزه هنری در این امر فعالیت‌های صورت گرفته تاكنون كه با پاسخ‌های مثبت جامعه همراه بوده است ادامه یابد.

برگزیدگان نخستین جشنواره «ترافیك و گرافیك» معرفی شدند

نخستین جشنواره «ترافیك و گرافیك» با داوری بهراد جوانبخت، دانیال فرخ و كوروش پارسانژاد تشكیل  و برگزیدگان این رویداد به شرح زیر اعلام شد:
نفر اول: آقاى مرتضى رحمتى به خاطر پوستر ((احتیاط كنید)) مبلغ 50000000 ریال
نفر دوم : آقاى احمد وجدان نژاد به خاطر پوستر ((توقف زندگى)) مبلغ 30000000 ریال
نفر سوم : آقاى عرفان كمالى به خاطر پوستر ((ترافیك كمتر با استفاده از وسایل نقلیه عمومى بیشتر)) مبلغ 20000000 ریال
نفر چهارم تا هفتم: بدون اولویت (هرنفر 15000000 ریال)
صابر شیخ رضایى براى پوستر خط سفید / مهدى حسینى براى پوستر این خط نگهبان شماست ( واجد تقدیر از مجموعه آثار) / ریحانه علایى براى پوستر به
/ GRT/ بزرگترها احترام كنید / احسان گنجى 15001
نفر هشتم تا یازدهم: بدون اولویت (هرنفر 10000000 ریال)
كامران مهرزاده براى پوستر كمك به هم نوع را فراموش نكنیم / یاسر جعفرى براى پوستر به تو م ىآموزم قوانین امروز را / مجید ادیبى (بدون عنوان) /محمد افشار براى پوستر صف نشینان
نفر دوازدهم تا پانزدهم: بدون اولویت (هرنفر 5000000 ریال)
سبحان شفیعى براى پوستر خط عابر / احمد وجدان نژاد براى پوستر حق تردد / امیرحسام رنجبرى براى پوستر یادمان باشد/ احمد وجدان نژاد براى پوسترخطر پنهانى

خاطرنشان می‌شود، این رویداد فرهنگی هنری با هدف بهره‌مندی از ظرفیت‌های گرافیكی در زمینه خلق آثار برگزار شد. جشنواره «ترافیك و گرافیك» در موضوعات نقش شهروندان در افزایش ایمنی عبور و مرور، نقش شهروندان در برقراری نظم و انضباط ترافیكی و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی اواخر سال گذشته با حضور و اجرای گروه‌های نمایشی خیابانی از سراسر كشور در تهران برگزار شد.

گفتنی است داوری آثار این جشنواره را «كوروش پارسانژاد» ، «بهراد جوانبخت» و «دانیال فرخ» بر عهده داشتند.