بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

رئیس حوزه هنری: اشعار گرما رودی تجلی مکتب ادبی انقلابی است/علیرضا قزوه: ادبیات هنر اول کشور محسوب می شود

تاریخ ارسال : 1394/11/26

 رئیس حوزه هنری در اختتامیه پنجمین جشنواره شعر انقلاب، آثار و اشعار موسوی گرمارودی را به عنوان تجلی گاه مکتب ادبیات انقلاب اسلامی دانست.

به گزارش روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری؛  اختتامیه جشنواره شعر انقلاب عصر امروز، دوشنبه، 26 بهمن با حضور محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری ، علیرضا قزوه مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری، فاضل نظری معاون هنری حوزه هنری و جمعی از شاعران و راه یافتگان این جشنواره در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.

 *قزوه: شعر سر آمد تمام هنرها است

 در این برنامه علیرضا قزوه دبیر هنری جشنواره شعر انقلاب با اشاره به این که ادبیات در بین تمام هنرها، هنر اول محسوب می‌شود، گفت: هم اکنون شعر انقلاب دارد به سمت ایجاد سبک پیش می‌رود.

 این مسئله در هر 200 سال رخ می‌دهد در انقلاب نیما و مشروطه با تمام اهمیتی که داشت سبک ایجاد نشد. هم اکنون در دانشگاه‌ها پیرامون شعر انقلاب تحقیقات زیادی صورت می‌گیرد و بیش از هزار پایان نامه در این باره نوشته شده است.

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری ادامه داد: از شاعران شعر انقلاب جریانی را در شعر ایجاد کردند و نگاه درستی در این زمینه داشتند. در شعر آیینی حرکت‌های خوبی ایجاد شد و بیش از همه اثر آفرینی کردند. هیچ هنری تا امروز نتوانسته مانند شاعران در برابر سایر هنرها سربلند کنند و نتوانسته مانند شعر باشد.

وی تصریح کرد: پس از 4 دهه از آغاز انقلاب، بیشتر سبک‌های شعری به دهه 60 تعلق دارد شاعرانی مانند علی معلم دامغانی و احمد عزیزی سعی در ایجاد سبک داشتند بیش از همه به سلامت جشنواره شعر انقلاب سوگند یاد می‌کنند. وی در خصوص نحوۀ بررسی آثار نیز این طور گفت: آثار همه با کد بررسی شد و خودم بر روی کارها نظارت ها کردم آثار رسیده به جشنواره خوب و نزدیک به هم بود برای من تفاوتی نمی‌کند که چه شاعر جوانی برگزیده جشنواره شعر انقلاب شود.

 *رئیس حوزه هنری: اشعار گرما رودی تجلی مکتب ادبی انقلابی است

 در ادامه این مراسم محسن مؤمنی شریف رئیس حوزه هنری در خصوص آثار و اشعار سید علی موسوی گرمارودی گفت: آثار و اشعار گرمارودی ویژگی‌های مکتب ادبیات انقلاب اسلامی را نشان می‌دهد. آثار وی مظهر آل کریم بود و این مسئله در آثار گرمارودی به طور کامل مشهود است.

 وی افزود: گرمارودی از افرادی است که وقتی نام وی می‌آید به یاد یک شخصیت شیعی می‌افتیم. وی اخیراً ترجمه نهج البلاغه را به اتمام رسانده و سرانجام به آرزوی خود در زمینه ترجمه نهج البلاغه رسید.

 مومنی شریف در خصوص جشنواره شعر انقلاب بیان کرد: مطلوب ما این بود که افتتاحیه و اختتامیه شعر انقلاب در زاهدان برگزار می‌شد اما اختتامیه در تهران برگزار شد. امیدواریم در سال آینده این جشنواره به طور کامل در استان سیستان و بلوچستان برگزار شود.

در پایان مراسم سید علی موسوی گرمارودی شاعر با اشاره به مظلومیت مهرداد اوستا در شعر انقلاب بیان کرد: در کنار مهرداد اوستا، مدرس نیز در شعر انقلاب مظلوم است اگر ما آغاز انقلاب را اندکی دیرتر به حساب آوریم مدرس را نیز باید مانند مهرداد اوستا مظلوم دانست.

وی افزود: پس از ترجمه قرآن و صحیفه سجادیه موفق شدم نهج البلاغه را نیز ترجمه کنم. در ابتدا شعری از مدرس را قرائت می‌کنم و پس از آن به قرائت شعرم درباره مهرداد اوستا می‌پردازم.

در ادامه این برنامه از سید علی موسوی گرمارودی شاعر انقلاب، تجلیل و در ادامه برنامه نفرات برترجشنواره معرفی و از آنها با اهدای جوایز تقدیر شد.