بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

آموزش مبانی هنر عاشورایی به خلق آثار ماندگار منجر می شود.

تاریخ ارسال : 1393/09/10

شیخ الحكمایی هنرمند مجسمه ساز گفت: مدرسان باید در راستای آموزش دانشجویان، نه فقط به تمرین چشم و دست اكتفا کنند بلكه باید از نظر اعتقادی و ذهنی نیز دانشجویان را با مبانی هنر عاشورایی آشنا سازند تا كارهای ماندگاری خلق شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری، طاهر شیخ الحكمایی مجسمه ساز و مدرس هنر، درباره سابقه و اقبال هنر عاشورایی گفت: بسیاری از هنرمندان پیش از زمان انقلاب اسلامی هم به خاطر عشق و ارادت به مذهب، مردم و نوع تفكرشان، به هنر مذهبی و عاشورایی می پرداختند. مكتب نقاشی «سقاخانه ای» گواه بزرگی بر این مدعا است. پس از انقلاب هم هنرمندان با پرداختن به عرفان و معرفت در آثارشان، پیوند خود را با مذهب و جامعه حفظ كرده و گسترش دادند.
وی ادامه داد: مردم به هنر آیینی اهمیت می دهند؛ به همین دلیل هنرمندان عاشورایی باید كار بیشتر و عمیق تری انجام دهند و از درون مایه جامعه برای پرداخت آثار استفاده كنند. مجسمه و یادمان های شهری باید به گونه ای طراحی و اجرا شوند كه هم مورد توجه عموم مردم قرار گیرد و هم در میان اهل فن و هنر بازخورد متناسبی داشته باشد.
این مدرس درمورد انتقال مفاهیم هنر مذهبی و عاشورایی به نسل جدید هنرمندان اظهار كرد كه هنر عاشورایی جای كار و بحث دارد. منابع و مفاهیم آن باید تبیین شود و در راستای آموزش آن، سرمایه گذاری كرد. اگر جوهره اعتقادی خوب منتقل شود و هنرجویان با تعمق برخورد كنند، هنر عاشورایی وارد دوره جدیدی از حیات می شود كه واجد ویژگی های نوینی خواهد بود.
شیخ الحكمایی  گفت: مدرسان باید در راستای آموزش دانشجویان، نه فقط به تمرین چشم و دست اكتفا کنند بلكه باید از نظر اعتقادی و ذهنی نیز دانشجویان را با مبانی هنر عاشورایی آشنا سازند تا كارهای ماندگاری خلق شود.