بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

مومنی شریف: برگزاری هفته هنر انقلاب صرفا یك حركت نمادین نیست

تاریخ ارسال : 1396/01/25

رئیس حوزه هنری در اختتامیه سومین هفته هنر انقلاب گفت: معتقدم برگزاری هفته هنر انقلاب صرفا یك حركت نمادین نیست بلكه این كارها عین حقیقت است و امیدواریم سال های بعد این نوع برنامه ها ادامه پیدا كند.

به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، در ادامه اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی، محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری ضمن تشكر و قدردانی از كسانی كه در راه انقلاب اسلامی تلاش كردند، گفت: در هفته هنر انقلاب اسلامی حرف های خوبی زده شد با توجه به اینكه زمانه، زمانه خوبی نبود و هفته هنر انقلاب مصادف با كاندیدای ریاست جمهوری بود و تمام توجهات بر روی سیاست جمع شده بود اما باز از خداوند متشكر هستیم كه این فرصت را در اختیار ما قرار داد تا برای بار سوم چهره هنر انقلاب اسلامی را برگزار كنیم این كار خیلی مهمی است و به اهمیت آن واقف هستیم. 

رئیس حوزه هنری به كارهای مهم انجام شده در سال قبل اشاره كرده و گفت: خوشبختانه در سال گذشته هنرمندان خوش درخشیدند، ادبیات بازار خوبی داشت و مخاطب جدید پیدا كرد و شاهد جوانانی در این عرصه بودیم كه نشان دهنده راه مقدس انقلاب اسلامی هستند و این اصلا شعار و آرزو نیست بلكه حقیقتی كاملا مشهود است. 

مومنی شریف اظهار كرد: انشالله جوانان ما در كنار بزرگان فرهنگ و هنر تلاش كنند استانداردها را بالا ببرند. امیدوارم بتوانیم از هنر افرادی همانند روح الامین، محمدحسین مهدویان، مفیدی كیا، بهروز شعیبی، نقویان و غیره... كه سرمایه بزرگ كشور هستند، بهره مند شویم. 

  وی ادامه داد: ادبیات انقلاب چه در خارج از كشور و چه در داخل رونقی خوبی دارد. زمانی كه سخن از انقلاب اسلامی و آرمان های آن  می شود مطمئنا چون  از فطرت انسانها برخواسته است بر دل هم می نشیند. ما از نعمتی برخوردار هستیم كه دیده بان فرهنگ و هنر، اتفاقات مهم را پی گیری می كند. 

مومنی شریف به سخنان مقام معظم رهبری و توجهات ایشان به عرصه هنر و انقلاب اشاره كرد و توضیح داد: مقام معظم رهبری هر اثر مفید و ارزشمند منتشر شده و یا اكران شده در عرصه فرهنگ و هنر را دنبال می كنند و اولین نفری هستند كه از هنرمند آن اثر تقدیر می كنند. ایشان در حوزه ادبیات از نویسندگان، در حوزه سینما از فیلم ماجرای نیمروز تشكر كردند. 

وی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری تمامی آثاری كه در عظمت ملی باشند را دنبال می كنند و تقدیر می كنند تنها به هنر انقلاب اسلامی بسنده نمی كنند. ایشان حتی از آن موسیقی دانی كه در برابر طمع بیگانگان ایستاد و از عزت ایرانی ها دفاع كرد از سوی مقام معظم رهبری تقدیر شد.
مومنی شریف به بحث نحوه انتخاب نامزدهای چهره سال هنر انقلاب اسلامی سال 95 پرداخت و اظهار كرد: همكاران ما در دبیرخانه معاونت فرهنگی حوزه هنری در تمامی حوزه های فرهنگ و هنر 25 افراد شاخص را رصد كردند این 25 نفر در شورای سیاستگذاری به 14 نفر رسید و بعد از آن 13 نفر شدند. برای انتخاب میان 13 نفر جمعی از هنرمندان، نخبگان، اساتید و اهالی دانشگاه ها و اهالی رسانه نام افراد فرستاده شد كه فرد مورد نظرشان را انتخاب كنند. این لیست 13 نفری بدین شرح است: محمدرضا بایرامی، ابراهیم حاتمی كیا، حمید حسام، سید محمود رضوی، حسن روح الامین، سید مسعود شجاعی طباطبایی، بهناز ضرابی زاده، نادر طالب زاده، ابوالقاسم طالبی، فرهاد عظیما، محمدحسین مهدویان، مهدی نقویان محمدرضا برزی. 

رئیس حوزره هنری تصریح كرد: 10 شاخص برای انتخاب افراد منتخب چهره سال هنر انقلاب اسلامی وجود داشت كه به 3 شاخص آن اشاره می كنم. 1) باید تمامی آثار در حوزه گفتمان انقلاب اسلامی نه از وجه تاریخ نگاری بلكه شاخص هایی همانند عدالت، آزادی باشند. 2) نوع تاثیرگذاری آثار در جامعه 3) جریان سازی كه راه انداختند. 

وی با اشاره به نحوه رای گیری نامزده های چهره سال هنر انقلاب اسلامی پرداخت و عنوان كرد: نكته مهمی كه در این میان وجود دارد، این است در تمام این دوره رای گیری كسی كه به عنوان چهره سال بیشترین امتیاز را كسب كرده، به عنوان چهره ساال 95 انتخاب می شود. 

مومنی شریف با اشاره به صحبت های فاضل نظری كه اذعان داشته این نوع كارها نمادین است، گفت: برخلاف عقیده آقای فاضل نظری فكر می كنم و معتقدم برگزاری هفته هنر انقلاب صرفا یك حركت نمادین نیست بلكه این كارها عین حقیقت است و امیدواریم سال های بعد این نوع برنامه ها ادامه پیدا كند.

رئیس حوزه هنری در پایان سخنانش از اجماع نخبگان، اساتید و برگزار كنندگان برنامه هفته هنر انقلاب اسلامی، اهالی رسانه، سازمان فرهنگی شهرداری، سازمان بسیج، شبكه 3 و شبكه افق و دیگر عزیزانی كه برای این برنامه تلاش كردند، تشكر و قدردانی كرد.