بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

ششمین جشنواره عکس «ما می توانیم» برگزیدگان خود را شناخت

تاریخ ارسال : 1391/11/02

ششمین جشنواره عکس «ما می توانیم» ساعاتی پیش با معرفی 3 برگزیده به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی ششمین جشنواره عکس «ما می توانیم»، ششمین جشنواره عکس «ما می توانیم» ساعاتی پیش با حضور حسن بنیانیان مشاور رییس حوزه هنری ، رسول اولیا زاده دبیر جشنواره و رییس خانه عکاسان، بیژن بنی احمد و محمد مهدی رحیمیان و جمعی از هنرمندان با معرفی 3 برگزیده و تقدیر از مهدی منعم عکاس دفاع مقدس به کار خود پایان داد.
بر اساس این گزارش، ابراهیم صفریان برمی از استان تهران، صابر زمانی از استان بوشهر و حسین نیک مهر از استان تهران به عنوان نفرات برگزیده ششمین جشنواره عکس «ما می توانیم» معرفی شدند. 
بنابراین گزارش در ابتدای این مراسم رسول اولیازاده ـ دبیر ششمین جشنواره عکس «ما می توانیم» با اشاره به اینکه در جشنواره امسال 248 عکاس شرکت کردند، گفت: در مجموع بیش از یکهزار و 691  اثر به دبیرخانه ارسال شده که هیات داوران پس از بررسی آثار ، سه اثر را که دارای نگاه جدیدی به موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی بودند، انتخاب کردند.
اولیازاده در ادامه به برگزاری نمایشگاه عكس «ما می توانیم» در داخل و خارج از کشور اشاره کرد و افزود: حوزه هنری با همکاری وزارت ارشاد در تدارک است تا عكس های برگزیده دوره های گذشته این جشنواره را در داخل و خارج از کشور به نمایش در آورد.
اولیازاده با اشاره به عدم تکراری بودن تصاویر این رقابت هنری اظهارداشت: هیات داوران به خاطر شناخت کاملی که نسبت به این جشنواره دارند، عکس های جدید را برای نمایشگاه انتخاب کردند. در واقع تلاش شده تصاویری که تا به حال دیده نشده و دارای نگاه جدیدی بوده برای نمایشگاه انتخاب شود.
دبیر ششمین جشنواره «ما می توانیم» در ادامه گفت: بیشتر رقابت های هنری و جشنواره های عکس اغلب به خاطر مشکلات اجرایی یا مسایل مالی تداوم پیدا نمی کند و اغلب این رویدادها به صورت موقت برگزار می شوند.
خدمتی که هنر به جامعه می کند شکار زیبایی های کشور است
در ادامه دکتر حسن بنیانیان ـ مشاور رییس حوزه هنری ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این جشنواره گفت: اگر ما بخواهیم از هنر برای بیان موارد خاص استفاده کنیم، طبعاً زمان زیادی طول خواهد کشید تا بتوانیم نواقص را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: هنرمندی که می تواند زیبایی خلق کند این ویژگی را پیدا کرده است تا زیبایی ها را ببیند؛ چرا که این ویژگی در همه انسان ها به طور فطری از سوی خدا نهاده شده است؛ اما هنرمند عکاس با نگاه خلاق به این زیبایی ها نگاه می کند و می بایست این نوع نگاه را در خود پرورش دهد، آن هم با مطالعه و ارتقای دانشش. عکاس برای عکسی که می خواهد بگیرد درباره موضوع عکاسی اش حتما باید مطالعه کند.
رییس پیشین حوزه هنری کشورمان را دارای تمدن غنی دانست و گفت: با توجه به اینکه کشور ما دارای تمدن چند هزار ساله و فرهنگ اصیل ایرانی ـ اسلامی است می بایست این فرهنگ را مورد پالایش قرار دهیم؛ چرا در فرهنگ ما پدیده ای به نام غرب زدگی ایجاد شده است؟ منظور از غربزدگی استفاده از کالاهای لوکس و لباس های غربی و ... است، از این رو یکی از آفت های بزرگ غربزدگی این است که باید آنها کمک کنند تا ما به تمدن برسیم.
وی با بیان اینکه رسالت هنرمندان حوزه هنری آسیب شناسی است، اظهارداشت: خدمتی که هنر به جامعه می کند شکار زیبایی های کشور است، که ما در آغاز برگزاری جشنواره «ما می توانیم» بر آن شدیم تا این زیبایی ها را به مخاطبان عرضه کنیم؛ اما نکته ای که در عکس های امسال وجود دارد این است که جای انسان هایی که ذهن خلاق و بانی به ثمر نشستن این دستاوردها هستند در تصاویر خالی است و چه خوب است هنرمندان به این مسأله نیز توجه داشته باشند.
گفتنی است، داوری این جشنواره را رسول اولیا زاده،دكتر محمد ستاری، محمد مهدی رحیمیان، علیرضا كریمی صارمی و بیژن بنی احمد بر عهده داشتند
یادآور می شود، علاقه‌مندان برای بازدید از نمایشگاه آثار منتخب و راه یافته به مرحله نهایی ششمین جشنواره عکس «ما می توانیم» می‌توانند طی روزهای دوم تا هجدهم بهمن ماه از ساعت 9 تا 19 به گالری شماره دو خانه عکاسان حوزه هنری، واقع در خیابان‌ سمیه نرسیده به حافظ مراجعه کنند.