بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

حسین یونس: ایران، صف اول خلق اثر عاشورایی در منطقه است / هنر ایرانی الگوی هنرمندان کشورهای عرب زبان است

تاریخ ارسال : 1395/08/17

این هنرمند لبنانی این حجم از توجه و استقبال از محرم و صفر در ایران و سادگی به کار رفته در آثار را بسیار با شکوهتر از سایر کشورهای منطقه خواند .

حسین یونس هنرمند لبنانی حاضر در افتتاحیه دهمین سوگواره هنر عاشورایی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری،  آثار تولید شده توسط هنرمندان ایرانی در زمینه عاشورا را بسیار تأثیر گذار خواند و گفت: نمایشگاه های متعددی که در کشورهای عربی برگزار می شود نشان دهنده این است که هنرمندان ایرانی ارادت ویژه ای به عاشورا و قیام امام حسین (ع) دارند و خلاقیتی که در کشیدن طرح ها وجود دارد حکایت از توانمندی وصف ناشدنی هنرمندان ایرانی است.

وی تصریح کرد: هنرمند ایرانی نیاز به معرفی ندارد و هنرمندان و مخاطبان عرب زبان همیشه انتظار کارهای خوبی را از آن ها دارند و برگزاری کارگاه های اموزشی و نمایشگاه در کشورهای عربی همواره به اعتلای هنر کشورهای منطقه کمک شایانی کرده است.

این نقاش لبنانی در خصوص فعالیت های هنری این کشور در زمینه تولید آثار عاشورایی هم این طور گفت: در بیروت، انجمن هنری به اسم ابداع هر سال مراسم تابلو نویسی در  زمینه خطاطی و نقاشی را با دعوت از هنرمندان جوان برگزار می کند که با توجه به استقبال هنرمندان، امسال، چندین مرکز و انجمن هنری دیگر نمایشگاه های عاشورایی را برگزار کردند که امیدواریم با حمایت مراکز فرهنگی و هنری ایران و برگزاری کارگاه های آموزشی توسط هنرمندان مطرح ایران شاهد درخشش هر چه بهتر هنرمندان لبنانی باشیم.

وی پوسترهای عاشورایی که در خیابان های شهر تهران وجود دارد را در مقایسه با کشورهای منطقه بی سابقه خواند و بیان داشت: این حجم از توجه و استقبال از محرم و صفر در ایران و سادگی به کار رفته در آثار تصویر سازی، پوستر و عکس بسیار با شکوهتر از سایر کشورهای منطقه است  و نمونه آن را در کشورهای دیگر خیلی کم تر شاهد هستیم و باید گفت هنرمندان ایرانی در صف اول خلق اثر عاشورایی هستند.

یونس، پژوهش را یک رکن اساسی در پیشرفت هنر معاصر دانست که باید به تقویت آن بپردازیم و تأکید کرد: . بدون پشتوانه کار کردن نه تنها در هنر بلکه در هیچ کار دیگری جواب نمی دهد و  ممکن است حتی ما را دچار اشتباه هم کند. یکی از دلایل پیشرفت هنر های سنتی ما توجه هنرمندان آن به پژوهش است که توانسته آن ها را دردنیای معاصر از جایگاه پر اهمیتی برخوردار سازد.

گفتنی است، این هنرمند 47 ساله لبنانی در زمینه خطاطی کلاسیک و به بویژه نستعلیق و همچنین نقاشی کلاسیک و انتزاعی فعالیت می کند و دوره های خوشنویسی را در انجمن خوشنویسان ایران گذرانده است.

برای اطلاع ازمهمترین اخبار جشنواره ها و محافل حوزه هنری ما را در کانال تلگرامی دنبال کنید.